top of page
D81_5238.jpg

CWK-Fondet

I Norge er vinteren den beste årstiden for surfing. Dette betyr at alle ildsjelene i Norge trosser minusgrader og iskald piskende vind for å score de beste bølgende. Til gjengjeld opplever vi en rå og dyp tilkobling til naturen når vi sitter på brettene våre, omgitt av iskaldt vann, og venter på at det neste settet med bølger skal rulle inn. Det er derfor kanskje ikke så rart at miljøbevissthet har såpass dype røtter i surfkulturen som det har. 

Vi i Cold Water Kids ble stadig påminnet problemet knyttet til plastforurensingen i havet, når vi fant forurensning i selv de mest avsidesliggende strendene langs norskekysten. Vi bestemte oss derfor at vi skulle opprette CWK-fondet. 

Vi ønsker at fondet skal ha 100% gjennomsiktighet. Det betyr at alle som ønsker kan se hvor mye penger som er generert til fondet, hvor pengene doneres og resultatet av dette. Vi kommer derfor kontinuerlig til å oppdatere nettsiden med blogginnlegg hvor vi presenterer resultatene av de ulike donasjonene som gjøres med fondet.

Vi i Cold Water Kids takker deg for ditt bidrag!

_BSW7844_1_edited_edited.jpg

CWK Fondets verdi

5 351 NOK

Vårt mål er:

100 000 NOK

mountain-01.png
bottom of page